Vrijwilliger worden

Hoe fijn is het om je in te zetten voor een organisatie waar je mag zijn wie je bent en mag genieten van de interactie tussen mensen in een natuurlijke omgeving?

Bij Ron’s Care is er vrijwel altijd plek voor mensen die vanuit hun interesse/hobby of persoonlijke drive iets willen bijdragen aan de maatschappij in de vorm van vrijwilligerswerk. Als vrijwilliger mag jezelf bij ons inzetten door diverse activiteiten te ondernemen waarin je samen werkt met gelijkgestemden, óf juist heerlijk op jezelf werken omdat je dat fijn vindt.

Ron’s Care richt zich met name op de mens, maar in het concept van coaching en de zorgtrajecten van mensen zetten we ook diverse dieren in. En ook die dieren hebben aandacht nodig. Heerlijk plezier maken met de honden in de roedel bijvoorbeeld. Maar ook het onderhouden van diverse (honden- en dieren)verblijven, de rennen en cursusvelden, en/of de natuurlijke omgeving waarin we werken – onze ecologische tuin met diverse biotopen – daar zijn handjes ook altijd welkom!

Kortom, ben je een buitenmens met affiniteit voor mensen, dieren en natuur? Dan zou je bij ons wel eens een fijn plekje kunnen vinden waarin jij met jouw kwaliteiten helemaal tot je recht komt!

Meer informatie? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact op met ons opnemen.