Dankbaarheid en groot genieten!

We nemen jullie even kort mee in onze (zorg) medewerker Harrie. Harrie komt drie keer in de week helemaal vanuit Breda naar ons om te genieten en ontspannen. En dat vindt hij bij onze honden en ons warme, gezellige team. Harrie leeft met niet aangeboren hersenletsel nu ongeveer anderhalf jaar. Wij kunnen ons enigszins inleven in wat dit complete verlies van je autonomie met je doet. Zelf van de een op de andere dag geen grip en beslissingen meer kunnen nemen op je eigen leven. Voelen hoe dat echt is weet alleen Harrie. Alles daar in mogen tegenkomen en laten zijn, is wat hij nodig heeft en wat mag bij ons.

Hoe mooi en fijn is het dat hij in zijn proces van rouwen, boosheid en verdriet van niet meer kunnen, een onvergetelijk moment kan beleven. Veilig ook! Harrie weer even een zelfstandig gevoel geven. Een momentje weer daar, namelijk zelf weer even autorijden! Een groter cadeau als het zien van zijn warme emoties van geluk en dankbaarheid is er niet. Hij verdient dit ook. Mooi mens met zijn hart op de juiste plaats! Alsjeblieft Harrie en dankjewel.

Alles op zijn tijd voor Harrie om zijn stukjes een plekje te geven. Deze ervaring voegt daar ook weer mooi aan bij, voelen wij. Het zit ‘m in de kleine dingen die grote indrukken maken.

Dankjewel ook aan rijschool Antoine en Brigitte Hagen om dit cadeau voor Harrie mede mogelijk te maken.

Veel kijkplezier.

Team Ron’s Care
“Sleutel tussen voelen en doen”
onderdeel van Ron’s Total Dog Care