Een coachingtraject met je kind, van weten naar doen.

Tijdens de brave pup cursus werd me veel duidelijk. De onderwerpen die voor mij meteen eruit sprongen waren aanpassingsgedrag, duidelijk grenzen aangeven, je stem laten horen en leiderschap nemen.

Ik ben als kind gebeten in mijn gezicht door een grote hond toen ik deze moest aaien van mijn vader terwijl ik bang was… Daardoor heb ik in mijn leven weinig vertrouwen gehad in vooral grote honden.
In mijn opvoeding heb ik geleerd om mezelf aan te passen, kleiner te maken niets te zeggen, mijn grens niet aan te geven. Anders gezegd ik was niet zichtbaar en hoorbaar. Sommige eigenschappen herken ik in mijn kinderen.

Bij het opvoeden van onze hond werd duidelijk dat het weten van dit alles mij niet verder gaat helpen. Ik mag van weten naar doen maar ik wist niet hoe. Tijdens de cursus wordt steeds herhaalt dat we in de eerste seconde moeten handelen. Dit is wat het team van Ron ook steeds duidelijk aan blijft geven. Het is fijn als alle gezinsleden op een lijn zitten. Zo kwam het dat ik na een les vroeg of het mogelijk was een coachingstraject bij Ron en Colette te volgen samen met mijn zoon. De combinatie van Ron en Colette was voor ons een effectieve manier om samen resultaat te behalen.

Als je jezelf herkent in mijn verhaal. Je wilt samen met je kind leren beter je grens aan te geven, jezelf minder aan te passen , leiderschap te nemen, duidelijk je stem laten horen.
Je bent op zoek naar een oplossingsgerichte aanpak dan adviseer ik je zeker een traject bij Ron en Colette die goed op elkaar zijn afgestemd.

Een actieve doelgerichte aanpak gecombineerd met een oplossingsgerichte inlevende aanpak
Je wordt gezien en gehoord in vertrouwen

Hartelijke groet 
Berty