Gezellig bezoek van Prins Heerlijk

Afgelopen zaterdag hebben wij de activiteiten club van “prins heerlijk” mogen ontvangen. Deze club maakt op inschrijving van hun cliënten, een keer in de maand een ontspannen uitstapje. Samen zijn en nieuwe mensen ontmoeten is het doel.

Afgelopen zaterdag kwamen ze bij ons. Negen deelnemers met twee begeleiders. Het weer was heerlijk en na ontvangst met een kopje koffie of thee en even knuffelen met een hondje zijn we gaan wandelen in onze ecologische tuin naar onze boerderijdieren. Wie wilde mocht mee naar binnen in ons geitenverblijf om onze geiten te begroeten. Verwennen met wat brokjes en hier al wat grenzen verleggen in het niet durven en toch doen. Ook over het hek voeren was al een mooie uitdaging voor sommigen, wel uit je hand laten eten. Spannend en gedaan met een glimlach als resultaat.
We liepen verder langs onze grote ren waar alle honden vrolijk in de roedel aan het spelen waren. De vraag werd gesteld; Wie wil in de groep met honden? Een aantal waren meteen enthousiast, een aantal vonden het ook te spannend.

Na een gezellige lunch samen, zijn we met de gehele club en Ron naar onze ren gelopen. “Wie wil er trotser naar huis dan dat ze gekomen zijn”? Vroeg Ron. Dat was volmondig ‘JA’. Met onze veiligheid, geborgenheid en ondersteuning van Ron en zijn team zijn al deze kampioenen de ren in gegaan. “Chapeau”. Het mag spannend voelen en de ontlading kwam dan ook zo links en rechts. Van een grote glimlach tot een traan. Daarna kwam snel het trotse, tevreden genieten. Hondjes aaien, ballen gooien en “nee” leren zeggen. Iemand uit de club zei heel mooi: “Groeien ontstaat pas als je uit je comfortzone gaat.”

Wij geloven dat wanneer je stappen vooruit maakt in het verleggen van je grenzen, je zelfvertrouwen groeit. Niet meer kiezen voor bang zijn. Nu heeft deze club ervaren, in onze veilige en leerzame omgeving, dat die angst bij ons niet nodig is. Weer een zaadje geplant voor hun toekomst.
Dankjewel stoere Kampioenen. Wij zijn super trots op jullie. De foto spreekt boekdelen. Wie weet tot een volgende keer “prins heerlijk”. Wij hebben genoten van jullie.

Wil jij ook meer zelfvertrouwen? Stapjes vooruit maken in plaats van achteruit? Onze honden spiegelen je samen met onze professionals in je gedrag. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de diverse op maatgerichte diensten die we hiervoor bieden.

Team Ron’s care
‘Sleutel tussen voelen en doen’
Ron’s Care is onderdeel van Ron’s Total Dog Care.