Colette

Ron's Care

Wanneer je het hebt over werken met honden, dan kom je automatisch bij de mens uit. Want wij zien de mens als oplossing voor vrijwel ieder probleemgedrag bij honden. Vandaar dat wij ons richten op de persoonlijke ontwikkeling van de eigenaar, die de hond geborgen moet gaan begeleiden, als extra toevoeging in onze cursussen. Colette is de persoon naast Ron en die haar fijne kwaliteiten daarvoor inzet. Ze spiegelt, ondersteunt en begeleidt als persoonlijk coach de hondeneigenaar in alles wat hij/zij tegenkomt in het persoonlijke groeiproces naar het worden van een geborgen leider. Dit doet Colette met passie voor menselijk denken, voelen, doen en patronen die mensen inzetten om ‘te overleven’. Ze begeleidt de mens van denken, naar voelen, naar doen. Met respect voor de mens en in verbinding met de ander. Colette is gecertificeerd Autisme vriendelijk coach en aangesloten bij Nobco.
Ron's Care - Colette

Samen met Ron pakt Colette deze hulpvragen ook op van klanten zonder hond, die op zoek zijn naar coaching in persoonlijke groei. Zowel aan particulieren, als in samenwerking met diverse maatschappelijke zorg- of re-integratie instellingen. In het samenwerken met deze partners waarborgt Colette de kwaliteitsnormen, samenwerkingsverbanden, relatiebeheer en investeert ze in deze contacten voor de opbouw van een duurzame relatie. Dagelijks begeleidt Colette als Zorgbegeleider diverse cliënten in onze dagbesteding. Ze motiveert en stimuleert ze in hun zijn en doen bij RTDC en haalt ze het beste in deze cliënten naar boven.

Met haar vriendelijke, zorgzame, warme, fijne Zijn heet ze ieder mens glimlachend welkom zoals hij/zij is. Colette is een sterk, zelfbewust gevoelsmens die het RTDC Team verrijkt met haar kennis, kunde en eigen ervaring op het gebied van persoonlijke coaching en begeleiding van zorgcliënten (met specialisatie in autisme).

“Ik ben terecht gekomen binnen RTDC, omdat ik Colette ben, in de bijzonderheid van dit bedrijf. Een kloppend hart. Gedreven door een warme passionele ziel. Gevonden en hier ontdekt dat dit gewoon en vanzelfsprekend hoort te zijn. Een plek waar elk mens gewaardeerd en geïnspireerd wordt om het beste uit zichzelf te halen, in een warm bad. “Gewoon zijn bijzondere zelf kan zijn”. Zo ook ik, eindelijk thuis! Elke dag dankbaar dat ik onderdeel ben van dit warme, krachtige team. En ook dankbaar dat ik de waardering voel en krijg van zowel klanten als collega’s, dat ik een waardevolle spil ben binnen dit bedrijf. Ik voel me een grote bofferd met deze werkplek.”