Sharon

Sharon

Sharon richtte zich in 2015 tot Ron omdat zij een hondenpension wilde opstarten. Een gewaagde stap voor iemand zonder enige ervaring in het werken met honden en zonder enige ervaring als ondernemer. Vandaar dat ze advies vroeg aan Ron, een passionele ondernemer rijk van kennis en kunde. 

Ron nodigde Sharon vervolgens uit om eerst eens kennis te maken met deze hondenwereld alvorens groot uit te pakken. Deze uitnodiging pakte ze met beide handen aan. Op het eerste gezicht leek het werken met honden heel makkelijk, maar Sharon merkte al snel dat ze nog veel te leren had. Zowel over honden als over haarzelf.

Team Ron's Care - Sharon

In het werken met honden wordt ieder mens gespiegeld in zijn/haar Zijn. Een mooi cadeau als je je er bewust van bent en weet te pakken. En dat deed Sharon. Ze stapte in het traject van persoonlijke groei: van leren, vallen, opstaan, oefenen. Van inzicht krijgen in haar overlevingspatronen, haar angsten. Van zichzelf opnieuw ontdekken en leven vanuit haar gevoel. Een intensief traject dat haar zichtbaar liet zien en voelen waar ze stond in haar leven: te lief, te aardig, met een groot aanpassingsvermogen. Veel geven en daardoor onvoldoende zelfzorg en zelfliefde.

Inmiddels heeft Sharon een fijne groei doorgemaakt en weet ze wat haar waarden zijn, om vanuit daar liefdevol en tevreden met haarzelf te leven. Een levensoefening, want dat gaat niet zonder slag of stoot. Door haar persoonlijke ervaring in dit intensieve traject voelt Sharon dus heel goed aan met welke hulpvragen onze cliënten zich bezighouden. Ze zet haar ervaring in om Ron en Colette als assistent-Coach te ondersteunen in de coachingstrajecten, met name in diverse praktische weerbaarheidstrainingen.   

 “Het ondersteunen van mensen en kinderen in diverse coachingstrajecten is zeer dankbaar werk. Mensen bewust zien worden van zichzelf, van hun denken en handelen, zien oefenen in echt voelen, zien kwetsbaar durven zijn. Dat is voor velen geen gemakkelijk opgaaf: Naar JeZelf durven kijken. Verbinding maken met jezelf. Accepteren dat je nu bent zoals je bent. Erkennen dat je mag voelen wat je voelt in alle emoties die je als mens maar kan voelen. En ook nog mag benoemen. Hoe eng en spannend het ook is. Om vervolgens te leren hoe je er voor jezelf fijn mee kan omgaan. Voor interne rust, met liefde voor jezelf, eigenwaarde voelend. Ik ben echt heel dankbaar dat ik een schakel mag zijn in het grotere geheel van onze coachingstrajecten. Je krijgt er namelijk zoveel oprechte dankbaarheid voor terug. Dat geeft mij iedere keer weer een heel rijk en trots gevoel. ”